Algemene informatie

Bed & Breakfast De Maasstroom ligt aan één van de mooiste dijken van het Gelderse rivierenlandschap. Vanuit de appartementen heb je een prachtig uitzicht op de polder of op de Maas en uiterwaarden. Elke kamer heeft een eigen badkamer, zithoek en keuken. Draadloos internet is aanwezig en er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren. In het bijbehorende (eet)café of op het terras geniet je van een ontbijt, lunch, diner of gewoon een versnapering.
Kortom, een mooie plek om te genieten van de rust en het Hollandse uitzicht!

Klik hier voor foto's van onze appartementen!

Inchecken kan vanaf 15.00 uur 's middags tot 24.00 uur 's avonds. Uitchecken kan tot 10.30 uur in de ochtend. Afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk.

Prijslijst (prijzen zijn incl. ontbijt)
Per persoon per nacht€46,50
Per twee personen per nacht€77,50

Wilt u met drie personen op de kamer, dan is dat geen probleem. Wij plaatsen er een bed met matras bij voor €25,- per nacht. Ook is het mogelijk de kamers voor langere tijd te huren.

Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen !

Arrangementen

Het is mogelijk om bij ons speciale arrangementen te boeken. Leuk voor een paar dagen weg en geschikt voor jong en oud!

Er is keuze uit drie verschillende arrangementen:


Klik op de arrangementen voor meer informatie. Tevens vindt u hier de Happen en Trappen cadeaubon.

Reserveringsvoorwaarden:
Geldig op basis van beschikbaarheid. De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van €1,50 per persoon per nacht. Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 uur tot 24.00 uur en uitchecken kan tot 10.30 uur. Afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk.

© 2019 De Maasstroom. Alle rechten voorbehouden.