Algemene informatie

Bed & Breakfast De Maasstroom ligt aan één van de mooiste dijken van het Gelderse rivierenlandschap. Bed & Breakfast De Maasstroom ligt aan één van de mooiste dijken van het Gelderse rivierenlandschap.

We hebben vier appartementen in het hoofdgebouw en daarnaast een luxe tuinhuis. Vanuit de appartementen heb je een prachtig uitzicht op de polder of de Maas en uiterwaarden. Elke kamer heeft een eigen zithoek, keuken en badkamer. Overal is draadloos internet aanwezig en er is gelegenheid om gratis te parkeren.

Het tuinhuis is geschikt voor twee a vier personen en heeft een royaal eigen terras waar je ‘s avonds kan genieten van de ondergaande zon. De omgeving is rijk aan fiets- en wandelroutes, op de grens van twee provincies. In de buurt vind je bezienswaardigheden als Slot Loevestijn, De Efteling, De Loonse en Drunense duinen, Heusden, Zaltbommel, Waalwijk en Hertogenbosch.

In het bijbehorende (eet)café of op ons terras geniet je van een ontbijt, lunch, diner of gewoon een versnapering.


Kortom, een uitstekende plek om te genieten van de rust en het Hollandse land van Maas en Waal.

Klik hier voor foto's van onze appartementen!

Inchecken kan vanaf 15.00 uur 's middags tot 24.00 uur 's avonds. Uitchecken kan tot 10.30 uur in de ochtend. Afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk.

Prijslijst (prijzen zijn incl. ontbijt)
Per persoon per nacht€46,50
Per twee personen per nacht€77,50

Wilt u met drie personen op de kamer, dan is dat geen probleem. Wij plaatsen er een bed met matras bij voor €25,- per nacht. Ook is het mogelijk de kamers voor langere tijd te huren.

Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen !

Arrangementen

Tevens vindt u hier de Happen en Trappen cadeaubon.

Reserveringsvoorwaarden:
Geldig op basis van beschikbaarheid. De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van €1,50 per persoon per nacht. Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 uur tot 24.00 uur en uitchecken kan tot 10.30 uur. Afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk.

© 2022 De Maasstroom. Alle rechten voorbehouden.