Bed & Breakfast

Algemene informatie

Bed en Breakfast ”De Maasstroom ligt aan één van de mooiste dijken van het Gelderse rivierenlandschap. Met talloze fiets- en wandelroutes, op de grens van twee provincies sta je binnen afzienbare tijd bij bezienswaardigheden als Slot Loevestein, De Efteling, De Loonse en Drunense duinen, Heusden, Zaltbommel, Waalwijk en ’s Hertogenbosch. We hebben in ons B&B vier appartementen, een luxe tuinhuis en verschillende appartementen in een bijgebouw. De vier appartementen zijn gevestigd in het hoofdgebouw en het luxe tuinhuis ligt eveneens als het bijgebouw, enkele meters van de bekende Gelderse polders vandaan, vlak naast ons hoofdgebouw. Vanuit de appartementen in het hoofd- & bijgebouw heb je naast uitzicht op de polders, ook de mogelijkheid om uit te kijken over de Maas en haar uitgestrekte uiterwaarden.

Het luxe tuinhuis

Ons luxe tuinhuis is geschikt voor twee a vier personen en heeft een royaal eigen terras waar je ’s avonds kan genieten van de ondergaande zon.

Prijzen:                                                                                                             

Per persoon per nacht                     €80                                                           

Per twee personen per nacht        €117,50

Wil je met drie of vier personen in ons luxe tuinhuis verblijven? Dat kan! Voor een derde en/of vierde persoon brengen wij €35 extra in rekening. Voor ontbijt verwijzen wij je graag naar onze reserveringsvoorwaarden onder aan deze pagina.

De appartementen in het hoofdgebouw

Deze appartementen zijn geschikt voor twee a drie personen. Deze appartementen zijn gevestigd in ons hoofdgebouw (bij het eetcafé).

Prijzen:                                                                                                            

Per persoon per nacht                     €65                                                        

Per twee personen per nacht        €97,50

Wil je met drie personen in onze appartementen verblijven? Dat kan! Wij plaatsen een derde bed voor €30 extra per nacht. Voor ontbijt verwijzen wij je graag naar onze reserveringsvoorwaarden onder aan deze pagina.

de appartementen in het bijgebouw

Deze appartementen zijn geschikt voor twee a drie personen. Deze appartementen zijn gevestigd in het bijgebouw.

Prijzen:                                                                                                            

Per persoon per nacht                     n.o.t.k.                                                      

Per twee personen per nacht        n.o.t.k.

Wil je met drie personen in onze appartementen verblijven? Dat kan! Wij plaatsen een derde bed voor €30 extra per nacht. Voor ontbijt verwijzen wij je graag naar onze reserveringsvoorwaarden onder aan deze pagina.

Reserveringsvoorwaarden

Geldig op basis van beschikbaarheid. Onze prijzen zijn inclusief BTW en inclusief toeristenbelasting van €2,50 per persoon per nacht. 
Het is mogelijk om je ontbijt door ons (in het eetcafé) te laten bereiden tijdens je verblijf in Bed & Breakfast ”De Maasstroom”. Het ontbijt wordt bereid op basis van de wensen en behoeften van de gast(en). Inchecken kan bij ons tussen 15:00 en 21:00, uitchecken kan tot uiterlijk 10:30. Afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk.

 

Wil je graag een reservering plaatsen, meer informatie verkrijgen, of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via info@demaasstroom.nl, of bel ons: 0418-552217.