Eet(café)

Informatie

Naast dat ons oud-Hollands café al jarenlang een gezellige en authentieke plek is midden in de mooie Gelderse natuur, is het café ook een plek waar gasten (en grotere groepen) terecht kunnen voor lunch, diner, tussendoortjes en andere versnaperingen. 

Gezelschappen

Ons café ''De Maasstroom" is door de unieke ligging in combinatie met de huiselijke café-sfeer een uitstekende plek voor veel verschillende evenementen, bijeenkomsten en feesten.

Door ons authentieke café kunnen wij erg flexibel omgaan met de ruimte die wij tot onze beschikking hebben. Zo zul je niet de eerste zijn die een bruiloft, verjaardag, jubileum en/of ander feestelijk hoogtepunt viert bij ''De Maasstroom''. Wij staan ook klaar voor jou en je mede motorrijders, -fietsers, -wandelaars etc. na een rit door onze prachtige omgeving of natuurlijk gewoon als tussenstop op je rit. Kortom, wij zorgen ervoor dat de koffie en iets lekkers voor iedereen, jong en oud, klaar staat!
Mocht je willen reserveren dan verwijzen we je graag door naar onze contact pagina. onze ervaring leert ons dat wij tussen de 100 en 150 gasten kunnen verwelkomen.

Terras

Wij hebben aan de voorzijde en overkant van ons café een terras waar het heerlijk vertoeven is. Je hebt vanaf ons terras een oer-Hollands uitzicht op de afgedamde Maas en haar uiterwaarden.

Op ons terras kun je heerlijk, uit de wind, in de zon genieten van een hapje, drankje en/of overheerlijke ijscoupe. Mocht je de zon toch iets te fel vinden, dan hebben wij op ons terras een aantal grote parasols staan die ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten. Een echte aanrader als tussenstop met jouw auto-, motor-, fiets- en wandelgroep.

Menu


Zoals aangegeven kun je bij ons ook terecht voor lunch, diner en ijscoupes. Hieronder kun je onze lunch- en dinerkaart bekijken.

Bekijk hier onze lunchkaart!

Bekijk hier onze dinerkaart!

Een compleet verzorgde dag weg. Fietsen door de natuur, stoppen op de mooiste plekken onder het genot van hapjes en drankjes!

Happen en trappen cadeaubon